jika kamu terlepas, orang lain akan mengambilnya

16 08 2007

Saya telah terlepas 2 program akademik yang penting minggu ini.

Program Pertukaran Pelajar (Students Exchange Programme) antara UIAM dengan universiti negara luar, dan ceramah umum oleh Pemenang Anugerah Nobel 2006, Prof. Dr. Muhammad Yunus, pengasas Grameen Bank, dari Bangladesh.

Sangat terasa akan kehilangan peluang itu, tapi tetap yakin pada enthusiasm yang tak pernah kenal penat 🙂

Advertisements

Actions

Information

4 responses

22 08 2007
sidQi

itu lah pasal.. aku terlepas la waa.. aku pegi main odi.. dia da dalam keta nak blek.. uh sadis 😦

22 08 2007
Azree MH

Huhu. Aku pun terlepas gak nak dengar talk Dr. Muhammad Yunus tu.

Dia yang pergi rangka program microfinancing kat Bangladesh. Dan kemudian menurunkan kadar kemiskinan rakyat negara tersebut.

Sangat mengkagumkan. Sebab tu Pak Lah beria-ia nak ajak dia datang Malaysia.

17 08 2007
sidQi

huu panjang citenye.. nanti la ana tulis bebila ye insyaALLAH…

aa yap.. kena naikkan pointer..!!

ahaks.. trimas tuk doa indah itu 🙂

16 08 2007
Nihlah Johari

huuu… cane leh terlepas sidq? siannye… xpe², xde rezeki lg. focus mantapkan pointer pstu kte apply same² yeh! ^__^

“doaku sentiasa mengiringi..” hehe.. that sentence is an immitation but my comes from my heart ^__^

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s




%d bloggers like this: